SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Expulsat per oferir droga a guàrdies civils a Fraga

Accepta substituir els dos anys de presó per sortir d’Espanya || Li van decomissar cocaïna, èxtasi i bolets al·lucinògens

Els fets van tenir lloc a Fraga el desembre del 2018.

Els fets van tenir lloc a Fraga el desembre del 2018.JOSÉ DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència Provincial d’Osca ha acordat l’expulsió durant cinc anys d’Espanya d’un home de vint-i-cinc anys que ha estat jutjat aquesta setmana per oferir cocaïna i altres substàncies a dos agents de paisà de la Guàrdia Civil de Fraga el desembre de l’any passat als voltants de la discoteca Florida.

Va ser un judici per conformitat després que la Fiscalia, que inicialment sol·licitava una condemna d’entre tres i sis anys de presó, i el lletrat de la defensa arribessin a un acord.

El condemnat va intentar vendre les drogues als voltants de la discoteca Florida

Finalment el jove, veí d’Olesa de Montserrat i nascut al Marroc, va acceptar una condemna de dos anys de presó que es va commutar per l’expulsió d’Espanya durant cinc anys, segons va informar Heraldo de Aragón.

Els fets van tenir lloc el 6 de desembre de l’any passat a Fraga. Es considera provat que l’acusat “es trobava als voltants del pàrquing de la discoteca Florida de Fraga quan es va atansar a dos agents que prestaven servei de paisà i els va oferir dos paperines per vendre”. Una contenia una pols blanca que va resultar ser cocaïna amb un pes net de 0,77 grams i una riquesa del 31,59% que al mercat il·lícit tindria un valor de 45,70 euros.

La segona era una bosseta amb una altra pols blanca a dins que va resultar ser MDMA (èxtasi) amb un pes net de 0,82 grams i una riquesa del 73,6%. En aquest cas, el seu valor al mercat il·lícit assoliria la suma de 21,89 euros. És a dir, el valor de la droga que portava era inferior als 70 euros. A més, l’acusat també els va intentar vendre una bossa amb sis bolets al·lucinògens.

Després d’oferir-los les substàncies estupefaents, el van informar de la seua condició d’agents de la Guàrdia Civil, moment en què el jove va intentar fugir llançant a terra les dos paperines, però va ser detingut.

En l’escorcoll posterior li van trobar 65,44 euros en metàl·lic que provenien de vendes prèvies.

tracking