SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Moren els dos ocupants d'un cotxe en un altre sinistre a l'N-230 a Benavarri

L’accident, en què hi va haver dos ferits, va ser a la cruïlla amb la carretera de Graus || Dos veïns de Barcelona de 69 anys van morir dijous a la nit en un nou accident de trànsit a la carretera N-230. La col·lisió es va produir en un punt negre de Benavarri, l’encreuament amb la via que condueix a Graus. Amb aquestes dos víctimes, ja són 19 els morts des del 2015 en aquesta artèria que uneix la ciutat de Lleida amb França per Aran.

L'accident es va produir a les 21.15 hores de dijous a l'encreuament amb la carretera de Graus. A la imatge, un dels vehicles sinistrats

Moren els dos ocupants d'un cotxe en un altre sinistre a l'N-230 a BenavarriBombers de la Ribagorça

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home i una dona, tots dos de 69 anys, van morir dijous a la nit en un nou accident de trànsit registrat a la perillosa carretera N-230, a l’altura de Benavarri, al col·lidir frontolateralment el turisme en el qual viatjaven les víctimes amb un altre que ocupava una parella, tots dos ferits lleus. Segons va informar la Guàrdia Civil, el sinistre va tenir lloc a les 21 hores al quilòmetre 64,4 d’aquesta via que uneix Lleida amb França, a l’encreuament amb la carretera de Graus, on aquest any ja s’han produït altres accidents mortals (vegeu el desglossament).

Com a conseqüència de l’impacte, van morir a l’acte el conductor i la dona que viatjaven en un dels turismes i van resultar ferits lleus la parella que es desplaçava al segon cotxe, que va ser evacuada a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Sis persones han mort en accidents a les carreteres lleidatanes el mes passat i 31 en el que va d’any

Algunes informacions apuntaven que el tràgic accident va tenir lloc quan un dels vehicles pretenia incorporar-se cap a l’N-123 des de la carretera N-230 a l’esmentada intersecció i va ser envestit per un altre que circulava en direcció Lleida.

Fins al lloc del sinistre es van desplaçar efectius des del centre de salut de Benavarri, bombers de la comarca de la Ribagorça aragonesa dels parcs de Benavarri i de Graus i agents de la Guàrdia Civil de Trànsit.

A causa de l’accident, un dels carrils va quedar tallat fins a passada la una de la matinada, quan va quedar reobert a la circulació.

D’altra banda, el Servei Català de Trànsit va fer ahir balanç de la sinistralitat viària durant el mes d’octubre, un dels més negres quant a víctimes mortals a la carretera.

A la província de Lleida, un total de sis persones han mort a l’octubre en accidents de trànsit, el mes més tràgic de l’any, ja que en només cinc dies es van registrar dos accidents múltiples amb dos víctimes cada un, a la Sentiu de Sió i Bassella.

tracking