SEGRE

Cinc ferits en una nova col·lisió a la carretera N-230 a Benavarri

S’hi van veure implicats dos motocicletes i un turisme

L'accident es va produir a les 21.15 hores de dijous a l'encreuament amb la carretera de Graus. A la imatge, un dels vehicles sinistrats

Moren els dos ocupants d'un cotxe en un altre sinistre a l'N-230 a BenavarriBombers de la Ribagorça

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cinc persones van resultar ferides, una d’elles de gravetat, diumenge al migdia en un nou accident a la carretera N-230 al seu pas per Benavarri. Dos motocicletes i un turisme van col·lidir a la mateixa via i al mateix municipi en el qual dijous passat van morir dos persones i dos més van resultar ferides. L’accident de diumenge es va produir a les 12.30 hores a l’altura del quilòmetre 58,1, segons va informar la Guàrdia Civil. Per causes desconegudes, van col·lidir una moto i un turisme i tot seguit, una altra moto també s’hi va veure implicada. Els cinc ferits van ser evacuats a l’hospital de Barbastre. L’acompanyanta d’una moto, de 17 anys, va resultar ferida de caràcter greu i unes altres quatre persones van patir ferides lleus. Es tracta del conductor que anava amb la noia així com els dos ocupants, un home i una dona, de l’altra moto. Del turisme, la conductora i l’acompanyant també van patir lesions. D’altra banda, val a assenyalar que l’N-230, que uneix Lleida amb la frontera francesa per la Val d’Aran, és una de les carreteres que registren més accidents de trànsit a les comarques lleidatanes. Un total de dinou de persones han perdut la vida en aquesta via des d’any 2015, quatre d’elles durant aquest exercici, com va informar SEGRE dissabte.

Exigeixen més seguretat

Aquesta carretera és una de les principals artèries de comunicació entre Lleida i el Pirineu i registra un elevat volum de trànsit, especialment de camions, cosa que es tradueix en una elevada sinistralitat. Això ha provocat reiterades protestes de part d’alcaldes i veïns de les poblacions per les quals passa, principalment per exigir al ministeri de Foment més seguretat.

tracking