SEGRE

El Tren dels Llacs assoleix els 7.000 visitants en la seva onzena temporada

Enguany, el Tren dels Llacs històric ha posat en circulació un total de 24 trens i el Tren dels Llacs panoràmic, 4 trens

Imatge del primer comboi de la temporada del Tren dels Llacs, que va començar el 20 d’abril.

Imatge del primer comboi de la temporada del Tren dels Llacs, que va començar el 20 d’abril.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tren dels Llacs, gestionat per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, ha tancat la seva onzena temporada amb 7.039 passatgers i una ocupació del 99,53%. La temporada es va posar en marxa el passat 20 d’abril i ha finalitzat el dia 2 de novembre. Durant tot aquest període s’han realitzat un total de 28 circulacions: 24 han estat amb el Tren dels Llacs històric i 4 del Tren dels Llacs panoràmic, aquest últim en l’època de calor, concretament el 20 i el 27 de juliol, i el 3 i 10 d’agost.

El tancament de temporada conclou que el 69% dels visitants resideixen a Barcelona, i un 20% ho fa a Lleida. D’altra banda, el 41% dels visitants ha assegurat que han conegut el producte a través d’amics i familiars, el 30% per internet i la resta per mitjà d’oficines d'atenció al client d'FGC i oficines de turisme.

Un referent en el territori

Una temporada més, el Tren dels Llacs ha tingut un impacte positiu en el territori i s’ha consolidat com a un referent que contribueix de manera decisiva a la dinamització econòmica i turística de les comarques de La Noguera i el Pallars Jussà.

La meitat del total dels visitants ha realitzat activitats turístiques a La Pobla de Segur i/o el Pallars Jussà. D’entre ells, el 45% ha adquirit paquets turístics organitzats i el 55% ha optat per realitzar activitats turístiques pel seu compte.

tracking