SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Obren el nou aparcament gratuït al costat de l'estació de trens de Cervera

Ha suposat una inversió de 140.000 euros i s’inaugura amb més d’un mes de retard

El nou pàrquing gratuït de Cervera, que obrirà demà.

El nou pàrquing gratuït de Cervera, que obrirà demà.X.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria de Cervera ha finalitzat les obres del nou pàrquing gratuït ubicat al costat de l’estació de trens i obrirà les portes demà coincidint amb la celebració dels mundials de Marc i Àlex Márquez. Durant la jornada d’ahir, es van ultimar els treballs de senyalització i les tanques del nou equipament, que s’inaugurarà amb més d’un mes de retard. Les obres han durat cinc mesos, i al juliol l’accés pel passeig de l’Estació va quedar tallat per habilitar la nova sortida pel carrer Anselm Clavé.

La nova zona d’estacionament de la ciutat tindrà capacitat per a uns trenta vehicles. Obeeix a la necessitat de crear nous pàrquings amb accés al centre històric després de convertir en zona per als vianants el carrer Guinedilda. La crisi econòmica i la consecució dels permisos d’Adif han anat retardat fins avui el projecte, que compta amb un pressupost de 140.000 euros. Aquesta nova zona d’estacionament s’ubica al davant del Bar del Nord i ha obligat a fer canvis urbanístics al passeig de l’Estació, com ara construir una rotonda i la retirada i renovació de les tanques a l’accés a l’estació de tren. La sortida del pàrquing es farà pel carrer Anselm Clavé, que comunica amb l’avinguda Catalunya. Aquesta és la via que creua la ciutat d’est a oest.

Val a recordar que aquest any el consistori ja va condicionar també com a zona d’estacionament gratuït l’entorn de l’antic Servei Nacional de Productes Agraris (SENPA). L’obra va ser finançada per la firma Mercadona i el pàrquing té capacitat per a un centenar de turismes. Aquests se sumen als aparcaments de la Barbacana, el Centre d’Acollida Turística, el Camí de les Forques i a l’avinguda Guissona. En total, la ciutat disposa de més de tres-centes places d’estacionament gratuït.

tracking