SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Més de 450.000 euros per reformar un refugi de Canejan

Millores en camins de la Val de Toran per potenciar el turisme

Imatge d’arxiu del refugi dera Honeria de Canejan.

Imatge d’arxiu del refugi dera Honeria de Canejan.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Conselh Generau traurà a concurs les obres de reforma del refugi de l'Honeria, que es troba a Canejan. El projecte compta amb una inversió de més de 450.000 euros i preveu la millora de l'equipament i també de les rutes de senderisme de la Val de Toran, amb la qual cosa es potenciarà el desenvolupament turístic responsable, sostenible i de qualitat, segons van informar fonts del govern aranès. La proposta té com a objectiu desenvolupar i aprofitar el patrimoni natural de la zona, potenciant els atractius del Baish Aran.

D'aquesta manera, les actuacions previstes a la xarxa de camins inclouen el condicionament de nous trams. Això farà que l'oferta sigui més atractiva i variada. Així mateix, el refugi es renovarà i s'adequarà perquè la instal·lació està obsoleta després de vint anys en funcionament.

Les actuacions es podran desenvolupar amb una subvenció dels plans de foment del turisme de la Generalitat i permetran millorar la Val de Toran i l'accessibilitat, alhora que se'n preservarà el patrimoni natural i cultural.

tracking