SEGRE

RESIDUS VAGA

Contenidors desbordats i tensions a la Noguera

Una altra barricada bloqueja l’accés a l’abocador || FCC amenaça amb sancions la plantilla i aquesta, amb denúncies als Rurals

Contenidors desbordats i escombraries a terra, ahir a Artesa de Segre.

Contenidors desbordats i escombraries a terra, ahir a Artesa de Segre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els efectes de la vaga de la recollida d’escombraries de la Noguera que va començar dijous sense serveis mínims són cada vegada més visibles. Cada vegada hi ha més contenidors desbordats en algunes poblacions. A Artesa i Ponts, fonts dels consistoris van explicar que les brigades municipals estan distribuint les escombraries sobrants als contenidors menys plens. A Balaguer van aparèixer contenidors bolcats i Neconsa, l’empresa que gestiona els residus orgànics i de fracció resta de la ciutat, tampoc va poder accedir ahir amb el camió a l’abocador perquè es va trobar una nova barricada a la porta, per la qual cosa va haver d’anar una altra vegada a l’abocador de Tàrrega. La vaga serà indefinida a partir de demà després que treballadors i Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), l’empresa adjudicatària del servei a la comarca, no arribessin divendres a cap acord.

FCC ja ha amenaçat els treballadors amb sancions en cas que els serveis mínims continuïn sense complir-se. Per la seua part, els treballadors diuen que denunciaran als Agents Rurals si troben acumulacions d’escombraries en llocs no autoritzats.

Contenidors desbordats i escombraries a terra, ahir a Artesa de Segre.

Contenidors desbordats i escombraries a terra, ahir a Artesa de Segre.SEGRE

tracking