SEGRE

TURISME ACTIVITATS

Endesa lloga a Talarn una finca a Sant Antoni per a usos lúdics

Turistes a l’entorn del pantà de Sant Antoni.

Turistes a l’entorn del pantà de Sant Antoni.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Endesa i l’ajuntament de Talarn han firmat un conveni de col·laboració pel qual la companyia elèctrica cedeix en arrendament a aquest municipi del Pallars Jussà una parcel·la de terreny de 8.115 metres quadrats al costat del pantà de Sant Antoni. L’objectiu és promoure activitats amb finalitats ludicoesportives per dinamitzar econòmicament l’entorn de l’embassament.

Aquesta superfície està situada entre el pantà i la carretera C-13, al terme municipal de Talarn, i inclou, més enllà del terreny, una estructura piramidal que antigament es va utilitzar com a quiosc de begudes. Aquest arrendament tindrà una durada de deu anys, amb pròrrogues automàtiques d’any en any.

El contracte té una durada de deu anys per a la dinamització del Pallars Jussà

Així mateix, s’estudia la viabilitat d’instal·lar en aquest emplaçament punts de recàrrega per recarregar les bateries de vehicles elèctrics, tal com aquest estiu es va fer al Pont de Suert.

D’aquesta manera, aquest seria el segon punt de recàrrega ràpid que entraria en servei promogut per l’elèctrica en una carretera de Catalunya.

tracking