SEGRE

COMERÇ FESTES

Mollerussa avança un mes la campanya de Nadal i multiplica les seues activitats

Unes trenta propostes, que es faran en col·laboració amb entitats i comerços locals

La presentació de la campanya, al consistori.

La presentació de la campanya, al consistori.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació Mollerussa Comercial avança la campanya de Nadal i multiplica les activitats per dinamitzar el comerç local. En total, s’han previst una trentena d’actes que comptaran amb la implicació de comerços associats i entitats com L’Arreu, Solaç o el Casal Municipal per a la Gent Gran. No només es duran a terme al centre, sinó també en altres zones de la ciutat com l’avinguda del Canal. Així ho van explicar ahir Àlex Català, Núria Girabet i Núria Sans, de Mollerussa Comercial.

Van remarcar que es tracta de la campanya “més ambiciosa i amb la complicitat d’entitats i comerços locals”. Començarà aquest dissabte, amb activitats al matí com minitenis a la plaça Manuel Bertrand, en col·laboració amb el Club de Tennis, inflables a l’avinguda del Canal i un circuit de karts al carrer Llorenç Vilaró, a la tarda.

Al desembre, es repetirà el tradicional mercat de Santa Llúcia, organitzat per la Cambra de Comerç a Mollerussa, que se celebrarà el dia 7 i espera una vintena de parades a la plaça de l’Ajuntament.

Aquest any, també s’avança l’obertura de l’enllumenat nadalenc al 29 de novembre, tal com va detallar el regidor d’Atenció Externa i Serveis Municipals, Joan Ramon Domingo. Aquesta vegada s’ha dissenyat un gran paquet de regal de 4,5 metres d’altura que se situarà a la plaça de l’Ajuntament.

La gran bola de Nadal de l’any passat es col·locarà davant de la plaça Major. També s’instal·laran deu decoracions amb la figura del Petit Príncep, una iniciativa de l’empresa Il·luminacions Nadalenques Sebastià Garralón per recaptar fons per a l’hospital Sant Joan de Déu.

tracking