SEGRE

MUNICIPIS CIRCULACIÓ

Solsona extrema la seguretat dels vianants a la plaça del Camp

Pas elevat per disminuir la velocitat i ampliació de voreres

El cèntric punt on s’actuarà per extremar la seguretat.

El cèntric punt on s’actuarà per extremar la seguretat.A.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Solsona començarà dilluns les obres d’un pas elevat a la plaça del Camp, a la carretera de Torà, al nucli urbà de la capital, per extremar la seguretat dels vianants en aquest punt, tal com reclamen els veïns. La proximitat d’un parc infantil molt freqüentat per famílies és un dels motius d’aquesta actuació, que es completarà amb l’ampliació d’un tram de vorera en aquesta travessia. Es tracta d’un pas perillós on els vehicles van a gran velocitat, segons van explicar fonts municipals.

A més, és una de les intervencions dins del pressupost participatiu municipal del 2018 prioritària per a la ciutadania. Primer s’actuarà a la vorera, que guanyarà uns 70 centímetres en algunes zones, mentre que el tram que dóna a la plaça del Camp tindrà dos metres.

Així mateix, es desplaça del lloc la zona de càrrega i descàrrega per incrementar la visibilitat. L’actuació comportarà el tancament d’aquest carrer durant dos dies. Els treballs s’han adjudicat a Estany 2011 per un import de prop de 20.000 € euros i estaran llestos al desembre.

tracking