SEGRE

EQUIPAMENTS SUBVENCIONS

El Poal tindrà una pista coberta per a activitats esportives

Els veïns decidiran l’any que ve el futur del Casal

La pista de futbol que es va construir el 2017.

La pista de futbol que es va construir el 2017.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Poal tindrà una pista coberta per a activitats esportives. El consistori vol cobrir el camp de futbol sala que va construir fa uns dos anys sobre una antiga pista esportiva. L’objectiu va ser recuperar l’equip de futbol sala. Ara, per millorar la instal·lació, el consistori ja compta amb el projecte que ha inclòs en la seua petició d’ajuts del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) per rebre una subvenció d’uns 120.000 euros. També ha inclòs al PUOSC la reforma del Casal, l’únic equipament local que acull activitats culturals i socials.

Tanmateix, seran els veïns els que decidiran quines obres s’hi han de portar a terme ja que el consistori realitzarà una consulta perquè puguin decidir entre tres propostes: una reforma bàsica de l’edifici (750.000 euros de pressupost), una d’integral (que superaria el milió) o enderrocar l’edifici i fer-ne un altre de nou (1,2 milions d’euros).

Segons va indicar l’alcalde del municipi, Rafel Panadés, la consulta es portarà a terme l’any que ve, perquè les obres puguin executar-se durant el 2022.

tracking