SEGRE

TURISME NEU

El resort de Boí Taüll, a ple rendiment per la Puríssima

Obriran els allotjaments del grup de Reus i de SNÖ || Inicien la temporada després de les pistes, que l’estrenen el dia 30

Imatge de neu aquesta setmana sobre les pistes de Boí Taüll.

Imatge de neu aquesta setmana sobre les pistes de Boí Taüll.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El resort de Boí Taüll estarà a ple rendiment a partir del pont de la Puríssima. Aleshores està previst que obrin tots els allotjaments: els quatre en mans del grup de Reus que es va adjudicar en subhasta dimarts passat que estaven en mans del grup Nozar; i els dos de la cadena SNÖ. Si no hi ha canvis d’última hora, el Pla de l’Ermita estrenarà la temporada d’esquí gairebé una setmana després que ho facin les pistes, l’obertura de les quals està prevista per al dia 30 de novembre.

Després de l’acord per desbloquejar la subhasta entre el BBVA i el grup de Reus, els més de cinquanta empleats d’hotels i restaurants van començar a rebre ahir missatges i trucades per subrogar contractes i començar a treballar per al pont. El grup adjudicatari del resort, constituït entorn de l’operador turístic Viajes para Ti, ja tenia l’aparthotel Augusta, rebatejat com Siente Boí Spa & Resort. Ara, a més, té l’aparthotel La Solana, l’Hotel Taüll i l’arrendament de l’hotel Romànic. Per la seua banda, la cadena SNÖ, que gestiona l’hotel Vall de Boí i els apartaments de Residencial La Solana, els obrirà la vigília del pont, segons fonts de l’empresa.

Retirarà el recurs contra la liquidació de la filial de Nozar quan el postor faci efectiva la compra

L’obertura d’hotels i pistes s’entreveu després de mesos d’incertesa, tant sobre el resort del Pla de l’Ermita; com de les pistes, propietat de la Generalitat. Aquestes seguiran sota la gestió de l’empresa pública Actius de Muntanya i suport de FGC, que acabarà quedant-se l’estació com va fer amb Espot i Port Ainé. Nevades i fred propicien un bon inici de la campanya.

El Pont de Suert i la Seu van registrar ahir a la matinada les temperatures mínimes més baixes de Catalunya. El termòmetre va baixar fins a 6,5 sota zero a la capital de la Ribagorça, i a la de l’Alt Urgell va arribar a -5,7 ºC.

Per la seua part, fonts del BBVA van corroborar que retiraran el recurs contra el pla de liquidació de la filial de Nozar quan l’adjudicatari de la subhasta faci efectiva la seua oferta, d’1,8 milions d’euros. El termini amb què compta per fer-ho és de dos setmanes.

tracking