SEGRE

MUNICIPIS COMERÇOS

La cadena Zeeman obre una nova botiga a les comarques de Lleida

Amb una botiga de Zeeman i un Mercadona

La botiga Zeeman va rebre el primer dia nombrós públic.

La botiga Zeeman va rebre el primer dia nombrós públic.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrada a Tàrrega des de Cervera, l’avinguda de Barcelona, es consolida com l’àrea del municipi que concentra grans superfícies comercials. En aquest punt, la cadena holandesa Zeeman va inaugurar ahir una botiga, la primera a les comarques lleidatanes al marge de les que ja té a la capital del Segrià. El nou establiment és al costat de les antigues instal·lacions de Lidl, on la cadena Mercadona projecta obrir un gran supermercat, implantant un model més eficient.

El nou Mercadona de Tàrrega està previst que ocupi també la superfície on ara es troben la gasolinera Prats, la botiga de congelats de La Sirena i la de Merkal Calçats. Està previst iniciar les obres el primer trimestre del 2020 per obrir-lo entre l’agost i el setembre. Ho farà amb la plantilla de l’actual Mercadona de Tàrrega, que es troba a la mateixa avinguda però en un local que a la firma li ha quedat petit, així com amb la plantilla procedent del supermercat de Cervera, que la cadena preveu tancar sis anys després d’inaugurar-lo.

El nou supermercat ocuparà l’espai de La Sirena, Merkal Calçats i d’una gasolinera

La Sirena, per la seua part, obrirà a finals de gener un altre establiment a la cantonada entre la mateixa avinguda de Barcelona amb el carrer Mare Vedruna, mentre que la firma de sabates es traslladarà a un altre local de Tàrrega, pendent de determinar. Responsables de la gasolinera Prats no van concretar la data del tancament, encara que tot apunta que serà a finals d’any o al gener.

Val a recordar que Lidl va traslladar l’antic supermercat (de l’espai que ocuparà el nou Mercadona) a un altre espai més ampli, també a l’avinguda de Barcelona. El nou Mercadona canviarà de forma considerable la imatge d’aquesta entrada a la capital de l’Urgell.

tracking