SEGRE

MUNICIPIS SEGURETAT

Fraga instal·la malles per evitar despreniments en un carrer

Davant de les queixes veïnals i al constatar que hi havia perill

Operaris instal·lant malles al talús del carrer Obradors.

Operaris instal·lant malles al talús del carrer Obradors.JOSE DÍAZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Fraga va començar ahir les obres per reforçar talussos ja que alguns despreniments registrats en els últims dies posen en perill alguns habitatges del carrer Obradors, en concret els que hi ha ubicats als números 53 i 57. L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa Solutioma per un total de 9.822,43 euros.

La intervenció està dirigida a protegir el pendent pròxim mitjançant la instal·lació d’una malla reforçada a tota la superfície del terraplè, ancorada amb cargols d’acer d’un metre de longitud i la instal·lació a la capçalera d’un sistema d’ancoratge mitjançant piquetes i cables d’acer galvanitzat.

D’aquesta manera, es pretén protegir els habitatges situats al peu del talús, segons va explicar la regidora d’Urbanisme, Esther Rubio. L’ajuntament de Fraga va prendre aquesta decisió arran de les queixes dels veïns d’aquests immobles al detectar la caiguda de roques, algunes d’una mida considerable. Els tècnics van fer una revisió de la zona i van considerar que calia actuar-hi de forma urgent per contrarestar els efectes de les pluges.

tracking