SEGRE

MUNICIPIS PROMOCIÓ

Prop de 50 actes nadalencs a la Seu a 'El Món Màgic de les Muntanyes'

Entre les novetats, els nens podran buscar el tió al bosc del Pla de les Forques

El consistori va presentar ahir ‘El Món Màgic de les Muntanyes’.

El consistori va presentar ahir ‘El Món Màgic de les Muntanyes’.C.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els nens i nenes de la Seu tindran l’oportunitat d’anar a buscar el seu tió al bosc acompanyats pels éssers mitològics dels minairons. És una de les activitats estrella que té aquest any el programa nadalenc d’El Món Màgic de les Muntanyes, que va presentar ahir l’ajuntament i que compta amb un total de 49 propostes per a tots els públics distribuïdes entre aquest dissabte i el 6 de gener.

La regidora d’infantesa, Núria Tomàs, va explicar que l’activitat, que serà gratuïta, es desenvoluparà al bosc del Pla de les Forques i serà dissabte 14 de desembre entre les 10.00 i les 13.00 hores. Les places, va indicar, estan limitades a un màxim de 35 tions i és necessària la inscripció prèvia a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. L’ajuntament habilitarà un autobús per desplaçar-se fins al punt d’inici de la ruta, que contempla també una petita excursió.

Una altra de les novetats del programa per a aquest Nadal és la representació de l’obra de teatre El rescat dels Minairons, que amb més de 100 veïns participants a l’escenari que pretén convertir-se en “un espectacle d’Els Pastorets de la comarca”, tal com va explicar l’edil de Cultura, Carlos Guàrdia.

Aquest any l’espectacle teatral anirà a càrrec de l’associació Pirineus Creatius.

Al programa tampoc faltaran activitats més tradicionals com El Nadal comença al carrer, activitat comercial organitzada per la Unió de Botiguers de la Seu (UBSU) el 6 desembre; els mercats de Nadal el 14 i 21; els concerts amb els alumnes de l’escola municipal de música, del 17 al 20; el Tió de la Freita, el 24 desembre; el parc infantil de Nadal, del 27 al 30; o la Cavalcada dels Reis, el dia 5 gener; entre moltes d’altres.

tracking