SEGRE

Polèmica a les Borges al retirar dos mocions del ple

Mir diu que es necessita “més informació"

Enric Mir (JxlesBorges) i Josep Farran (BxRep), els candidats que actualment tenen representació a l’ajuntament de les Borges.

Enric Mir (JxlesBorges) i Josep Farran (BxRep), els candidats que actualment tenen representació a l’ajuntament de les Borges.18.771

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’oposició a les Borges, Borges per la República, va denunciar ahir que l’equip de govern de JxCat ha retirat de l’ordre del dia del ple de demà 2 de les 4 mocions que havien presentat. Es tracta de textos per demanar una moratòria per a projectes d’“incineració de residus” com el de Nova Tracjusa i una altra per iniciar un procés per canviar el nom del carrer General Güell al considerar-lo franquista. L’alcalde, Enric Mir, va explicar que es va informar de la situació a la comissió informativa de la setmana passada. Mir va apuntar que “no podíem posar a consideració del ple aquests temes sense tenir tota la informació”. Mir va al·legar que estan pendents que es resolguin les al·legacions a Nova Tracjusa i que els informes d’historiadors apunten que el General Güell “no té vinculació amb el franquisme”.

tracking