SEGRE

Presó per a tres nois acusats d'apunyalar un altre jove durant una baralla a Balaguer

Els fets van passar el 17 de novembre cap a les dues de la matinada en un aparcament exterior

La comissaria dels Mossos d'Esquadra a Balaguer.

Detinguda una conductora èbria que va provocar un accident múltiple a la Sentiu de SióSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres nois de 21 anys han ingressat a la presó acusats d'un delicte de lesions per haver apunyalat un altre jove durant una baralla a Balaguer. Els fets van passar el 17 de novembre cap a les dues de la matinada en un aparcament exterior del carrer Noguera Pallaresa de Balaguer. Els veïns van alertar els Mossos d'Esquadra que un grup d'uns sis joves s'estaven barallant. En arribar al lloc els agents van trobar dos joves ferits per cops. Un d'ells, a més, tenia una ferida punxant a l'abdomen. El ferit només per cops el van traslladar al CAP i l'altre a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, on va ser operat d'urgència i va ingressar a l'UCI en estat greu. Aquest jove segueix ingressat a l'hospital, fora de perill però en estat greu.

Els Mossos van detenir dos dels suposats autors el 21 de novembre i l'altre el dia 25. Un dels detinguts és d'origen senegalès i veí de Balaguer i els altres dos són de nacionalitat espanyola i veïns un de Balaguer i l'altre de Barcelona.

Tots tres van passar a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Balaguer, que va ordenar l'ingrés provisional a la presó.

Un d'ells té antecedents per un delicte menor.

tracking