SEGRE

TRIBUNALS INVESTIGACIÓ

Ordre de cerca i captura contra l'acusat de la mort de Marta Soria en un accident a l'N-240

El seu lletrat diu que vindrà de Romania

Imatge d’arxiu d’un homenatge al monòlit que recorda Marta Soria.

Imatge d’arxiu d’un homenatge al monòlit que recorda Marta Soria.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jutjat ha dictat una ordre de cerca i captura contra un dels dos conductors acusats de causar la mort de Marta Soria, la jove de les Borges Blanques que va morir als 27 anys en un accident a l’N-240 a Lleida l’octubre del 2016. S’ha dictat aquesta ordre després que el processat no pogués ser localitzat al domicili que va facilitar perquè li notifiquessin els escrits de l’acusació i la Fiscalia.

Tanmateix, el seu lletrat, Joan Argilés, va explicar ahir, en aquest sentit, que “se n’ha anat una temporada a Romania, però ja hem contactat amb els seus familiars, que viuen aquí, i el meu client tornarà tan aviat com pugui”.

La família de la víctima, que exerceix l’acusació particular, sol·licita dos condemnes de 24 anys de presó per als dos conductors acusats de causar el sinistre La família considera que van ser autors d’un delicte d’homicidi dolós i no d’un homicidi per imprudència perquè tots dos “coneixien el perill concret” que comportava la seua conducta, ja que consideren que estaven fent una cursa il·legal. Per la seua part, la Fiscalia demana una pena de quatre anys de presó.

tracking