SEGRE

SUCCESSOS MOSSOS D?ESQUADRA

Tres empresonats per apunyalar un jove i agredir-ne un altre a Balaguer

El ferit per arma blanca va haver de ser intervingut el passat dia 17 i ahir continuava hospitalitzat || Els sospitosos han estat arrestats en els últims dies

Imatge d’arxiu dels jutjats de Balaguer.

Imatge d’arxiu dels jutjats de Balaguer.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos joves de Balaguer i un altre de Barcelona de 21 anys han ingressat aquesta setmana a la presó després que els Mossos d’Esquadra els detinguessin com a presumptes autors d’una brutal agressió a uns altres dos joves de la capital de la Noguera el passat 17 de novembre. Una de les víctimes va rebre una punyalada a l’abdomen, va resultar ferida de gravetat i va haver de ser operat d’urgència a l’hospital Arnau de Vilanova, on encara ahir estava ingressat.

Els fets es van produir cap a les 2.00 hores de la matinada en un pàrquing exterior situat al carrer Noguera Pallaresa de Balaguer. Pel que sembla, es va produir una baralla en què es van veure implicades sis persones.

Van ser detinguts el 21 i el 25 i són dos joves de Balaguer i un altre de Barcelona de 21 anys

Fins al lloc van acudir diverses dotacions dels Mossos d’Esquadra, que es van trobar amb dos persones implicades en la baralla que estaven ferides. Van afirmar que diverses persones els havien agredit amb una barra de ferro i un objecte punxant. Un d’ells presentava un tall a l’abdomen. Va ser evacuat en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova, on va haver de ser intervingut d’urgència a causa de la gravetat de la ferida, que estava molt pròxima a una artèria. El jove va ingressar a l’UCI i ahir encara estava ingressat al centre, on els investigadors li van poder prendre declaració. Per la seua part, l’altre ferit va patir lesions de caràcter lleu i va ser atès al CAP.

La investigació va permetre identificar tres dels possibles autors. Els dos joves de Balaguer van ser detinguts dijous passat mentre que el veí de Barcelona va ser arrestat aquest dilluns. Els Mossos els acusen d’un delicte de lesions amb instrument perillós.

Els tres detinguts van passar a disposició al jutjat de guàrdia de Balaguer, que va decretar el seu ingrés preventiu a la presó. La investigació continua encara oberta i no es descarten noves detencions. Es desconeixen les causes que van originar la baralla.

A Torrefarrera hi va haver un cas similar amb un detingut

El setembre passat es va produir un cas similar a Torrefarrera, on hi va haver també un jove apunyalat i un altre detingut com a presumpte autor. L’agressió es va produir de matinada durant un aldarull durant la festa major a la zona de les penyes. Els Mossos van arrestar un veí de Torrefarrera de 21 anys acusat d’apunyalar un altre jove, de 24 i veí de Rosselló.

Dos joves es van embolicar en una discussió i un d’ells va acabar rebent una ganivetada al tòrax. Vigilants de seguretat van alertar la policia catalana. L’agressor va marxar del lloc.

Tanmateix, testimonis directes de l’agressió van facilitar als Mossos la identitat del sospitós. Els policies van acudir al domicili i el jove es va entregar. Va ser arrestat per un delicte de lesions. El cas està en fase d’instrucció.

tracking