SEGRE

ESQUÍ INSTAL·LACIONS

El grup de Reus culmina la compra del resort de Boí i Port Ainé obre avui

Imatge de les pistes de l’estació de Boí Taüll cobertes de neu el cap de setmana passat.

Imatge de les pistes de l’estació de Boí Taüll cobertes de neu el cap de setmana passat.BOÍ TAÜLL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup de Reus ja ha culminat la compra del resort de Boí Taüll. El jutjat va ratificar ahir l’adquisició per part d’Esquiades.com, a través de la societat Gestboí, de l’hotel Romànic, l’aparthotel La Solana i el contracte d’arrendament de l’hotel Taüll. Aquests establiments suposen aproximadament el 50 per cent dels llits del resort. L’empresa assumeix també els contractes dels 53 empleats. El fundador d’Esquiades, Rafael Fuertes, va explicar que la Vall de Boí és “una destinació turística sensacional”. Va apuntar que “hem realitzat un esforç important, però estem segurs que, al costat del territori i els treballadors, l’èxit de Boí Taüll està garantit”. El grup de Reus ja comptava amb la propietat de l’aparthotel Augusta.

D’altra banda, Port Ainé estrena avui la temporada amb 16 pistes que sumen uns 20 quilòmetres. L’estació compta amb gruixos de neu que oscil·len entre els 20 i els 40 centímetres. D’aquesta manera, les pistes de l’estació de Boí Taüll preveuen obrir demà 28 de les 42 pistes i 7 dels 11 remuntadors. Aquest domini compta amb gruixos de fins a un metre de neu.

El dia d’obertura, el forfet costarà 25 euros en lloc dels 39 per al forfet de dia sencer durant la temporada (el mateix preu que l’any passat). Port del Comte també obrirà demà i Baqueira ja va estrenar la campanya dissabte passat.

tracking