SEGRE

COMUNICACIONS FERROCARRILS

Fins a sis incidències al mes a les línies de tren de Lleida a Barcelona

Un autocar a Tàrrega recollint passatgers al setembre.

Un autocar a Tàrrega recollint passatgers al setembre.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els trens regionals de Lleida a Barcelona per Manresa (R-12) i per la costa (R-13 i R-14) han registrat aquest any fins a 6 incidències al mes. Així, des de l’1 de gener fins a aquest dilluns n’hi ha hagut un total de 75. Aquests fets han provocat en reiterades ocasions la indignació del territori i els alcaldes reclamen des de fa anys més inversions per millorar el servei. Fonts de Renfe van explicar ahir que una part d’aquestes incidències són responsabilitat d’Adif i van assenyalar que aquests fets són a causa d’avaries en la senyalització en la intersecció de Bellvitge o per les riuades de l’octubre. Els desperfectes per les inundacions encara mantenen tallada la circulació a la línia de la costa i el trajecte de Lleida a l’Espluga es cobreix amb autocar.

Renfe va apuntar que algunes incidències, la minoria, es deuen a avaries en combois. Segons les dades que va fer públiques Els Matins de TV3, a Catalunya s’han registrat 218 incidències, de les quals 10 es van produir en les línies d’AVE.

Des de Renfe van destacar que els talls de via per protestar contra la sentència de l’1-O també van ser la causa d’aquests fets. Si bé a Lleida no hi va haver manifestacions a les vies, les que es van produir a Tarragona van tenir afectació a les línies R-13 i R-14, segons Renfe.

tracking