SEGRE

L'apunyalament de Balaguer va ser una agressió “brutal” i “premeditada”

Imatge d’arxiu dels jutjats de Balaguer.

Imatge d’arxiu dels jutjats de Balaguer.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove que va resultar ferit crític al ser apunyalat la matinada del passat 17 de novembre a Balaguer va patir una agressió “brutal” i “premeditada”, segons va explicar ahir a aquest diari Xavier Prats, advocat de la víctima, que exercirà l’acusació particular contra els tres detinguts com a presumptes autors, empresonats preventivament (vegeu SEGRE d’ahir). El seu germà també va resultar ferit, però les lesions no van tenir tanta gravetat. Tots dos són veïns de la Fuliola.

El jove ferit greu va haver de ser intervingut quirúrgicament d’urgència. Va patir tres lesions de gravetat a l’abdomen (30 punts de sutura), el cap (11 punts) i l’esquena (9 punts). La pitjor ferida va ser la de l’abdomen, que li va causar danys al fetge. No va rebre l’alta mèdica fins dimecres passat, per la qual cosa va estar onze dies hospitalitzat, sis dels quals en coma a l’UCI.

Els fets es van produir cap a les 2.00 hores de la matinada en un pàrquing exterior situat al carrer Noguera Pallaresa de Balaguer. Dos joves d’aquesta ciutat i un altre de Barcelona, tots ells de 21 anys, van ser detinguts els dies 21 i 25 pels Mossos d’Esquadra. El jutge de guàrdia de Balaguer va decretar el seu ingrés a la presó per un delicte de lesions.

tracking