SEGRE

ECOLOGIA SELECTIVA

El Palau organitza una batuda de brossa per fomentar el civisme i el reciclatge

La batuda es durà a terme en diferents zones del Palau.

La batuda es durà a terme en diferents zones del Palau.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el lema d’Implica’t amb el poble, l’ajuntament del Palau d’Anglesola juntament amb l’entitat La Banqueta del Palau han organitzat per demà diumenge una batuda col·lectiva d’escombraries pel municipi. Seran els mateixos veïns els encarregats de retirar de carrers i places els residus, que posteriorment seran classificats i pesats.

El principal objectiu és conscienciar els veïns de la necessitat de reciclar i alhora reduir el nombre d’elements que es llencen a les escombraries.

La jornada inclourà la presentació de Biopompes, un sabó ecològic que se serveix a granel. També se celebrarà el #PalauBlackSunday, que consistirà en la venda d’articles de segona mà. Hi haurà diferents parades de venda distribuïts per diferents espais d’aquest municipi del Pla d’Urgell.

D’altra banda, l’ajuntament del Palau ha iniciat el procés d’elaboració d’una nova ordenança de civisme i convivència. Es preveu que sigui aprovada l’any vinent. Per aquesta raó, el consistori ha programat diferents activitats per informar els veïns.

L’esborrany de l’esmentat document es posarà a disposició dels veïns perquè puguin aportar-hi les seues propostes i canvis.

tracking