SEGRE

TEMPORADA DE NIEVE

La Festa de la Neu llença el repte d'aconseguir nous mercats de cara a la pròxima temporada

Jornada organitzada pel Grup SEGRE que ha congregat a les 11 estacions de les comarques de Lleida per mostrar les novetats a tots els lleidatans.

La Festa de la Neu llança el repte d'aconseguir nous mercats de cara a la próxima temporada.

La Festa de la Neu llança el repte d'aconseguir nous mercats de cara a la próxima temporada.Maite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Festa de la Neu, una activitat de presentació de la temporada d'esquí organitzada pel Grup SEGRE i que ha comptat amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, ha aplegat diferents representants de les 11 estacions d'esquí del Pirineu de Lleida en ple centre de la capital, davant de l'IEI, per tal de mostar les últimes novetats de la temporada a tots els visitants, així com a l'empresa Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) o la Paeria de Lleida, entre altres institucions i entitats. El director executiu del Grup SEGRE, Juan Cal, ha explicat que amb aquesta iniciativa s'ha volgut recuperar una festa de promoció d'una activitat com l'esquí, que es produeix al territori i, a la vegada, ajuda a cohesionar-lo. Cal ha afegit que quan el Grup SEGRE va donar a conèixer aquesta idea va ser acollida amb una gran predisposició per institucions i empreses de la demarcació. El director de Ferrocarrils de la Generalitat, Ricard Font, ha emplaçat els organitzadors a buscar nous mercats de cara a la próxima temporada. Concebuda com una activitat lúdica i festiva, la Festa de la Neu ha consistit en l’emissió en directe d’un programa especial de quatre hores de LleidaTV que ha inclòs actuacions, connexions a peu de carrer, la presentació de les diferents estacions d’esquí i sortejos, tot plegat amb l’objectiu de promocionar la temporada de neu del Pirineu entre els lleidatans.

També s’ha efectuat diferents entrevistes, entre elles al president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, al vicepresident primer, Jordi Latorre, i a la presidenta i al director del Patronat de Turisme de la Diputació, Rosa Pujol i Juli Alegre, respectivament. Així, la jornada ha començat amb un esmorzar amb coca i xocolata, per seguir amb activitats infantils, una mostra de múixing, una altra de productes gastronòmics del Pirineu, les actuacions de Ribatònics, Corbilhuèrs de Les i Cabaret Pagès amb l’Esperanceta i un conta-contes amb Minairons, a més del DJ Juanma, que ha amenitzat tota la sessió.

tracking