SEGRE

EQUIPAMENTS EMERGÈNCIES

Senyalitzen l'heliport de Tremp perquè estigui operatiu 24 hores

L’actuació ja estarà llesta a començaments de l’any que ve

Imatge d’arxiu de l’heliport d’emergències a Tremp.

Imatge d’arxiu de l’heliport d’emergències a Tremp.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa pública de la Generalitat Aeroports de Catalunya porta a terme les obres d’abalisament de l’heliport de Tremp perquè aquesta instal·lació pugui acollir vols nocturns i estigui operativa les 24 hores, ja que, en l’actualitat, només està en funcionament mentre hi ha llum solar.

Segons va assenyalar el regidor d’Urbanisme de la capital del Jussà, Antonio Flores, les obres per adaptar aquest equipament es van licitar a finals del 2018 per un import de més de 106.000 euros i les obres van començar a començaments d’aquest any.

L’ajuntament compta que l’heliport entri en funcionament a primers del 2020. El secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, visitarà el complex, ubicat al costat del parc de bombers, demà dilluns a les 11.15 hores.

D’altra banda, Flores va indicar que també es preveu construir un hangar per a manteniment i garatge d’helicòpters. Altres heliports que també s’han adaptat perquè estiguin operatius durant les 24 hores són el de Vielha, a Aran, i el de la Seu, a l’Alt Urgell.

tracking