SEGRE

MUNICIPIS POLÈMICA

El PSC de Gimenells rebutja la moció de censura del PP

Donaran “un vot de confiança” al govern de Som Poble || El socialista Alcolea substitueix el finat Antonio Miguel Pardos

La moció de censura contra Dante Pérez de l’any passat.

La moció de censura contra Dante Pérez de l’any passat.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PSC de Gimenells va rebutjar ahir afegir-se a la moció de censura contra l’alcaldessa, Emma Solans (Som Poble), que va proposar el PP (vegeu SEGRE d’ahir). Van al·lgar “motius personals” dels membres del grup i van apuntar que donaran “un vot de confiança” al govern. En aquest sentit, fonts socialistes van apuntar que aquesta decisió l’han pres conjuntament el partit i el grup municipal. Tot i així, no descarten futures negociacions amb qualsevol dels partits, “pel progrés i el bé comú”.

Ivan Alcolea és el nou edil socialista i substitueix el finat Antonio Miguel Pardos. Per la seua part, la presidenta del PP a Lleida, Marisa Xandri, va demanar al PSC “que escolti els seus veïns i que no prengui decisions des dels despatxos”. Va assegurar que “amb aquesta moció tenen l’oportunitat de treure els independentistes de l’ajuntament i deixar de donar suport a la llista a perdedora a les municipals”. Solans va assegurar que “tot aquest temps hem estat treballant i és el que seguirem fent”. El PP va guanyar les eleccions i va obtenir 4 regidors, els mateixos que Som Poble, davant un del PSC. El suport del PSC va possibilitar la investidura de Solans.

PSC i PDeCAT van expulsar Dante Pérez de l’alcaldia fa un any Aquesta no és la primera moció de censura que plana sobre la política municipal de Gimenells. El març del 2018, el PSC i el PDeCAT van expulsar el llavors alcalde, Dante Pérez, del seu lloc. Llavors va ser substituït per Antonio Miguel Pardos, que va morir a començaments del mes d’octubre passat. La destitució de Pérez va arribar mesos després que l’exalcalde deixés el PSC i es presentés a les eleccions al Parlament del 21-D com a independent de la llista del PP, en què va ocupar el número 2.

tracking