SEGRE

MUNICIPIS ACTUACIONS

Més de 125.000 euros per reparar danys per la riuada al Vilosell

Per a la reconstrucció de camins i parets al centre urbà

Estat actual de la paret que va caure per les pluges de l’octubre.

Estat actual de la paret que va caure per les pluges de l’octubre.J.N.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament del Vilosell ha aprovat els projectes per a la reconstrucció dels marges de pedra del nucli urbà de la població, així com la reconstrucció del talús a la pista del camí del Vilosell a Vallclara, zones que van patir greus danys durant les riuades del 22 i 23 d’octubre. Es tracta d’una inversió de més de 125.400 euros per a obres urgents, la primera valorada en 61.276 euros i la segona, en 64.159 €. Segons va assenyalar l’alcalde, Jordi Nogué, és necessari actuar a la zona del talús ja que l’estat en què es troba actualment suposa un perill. Nogué va indicar que ja s’han sol·licitat les corresponents peticions a diferents administracions per aconseguir fons amb els quals abordar aquestes actuacions al més aviat possible.

L’alcalde va remarcar que els tècnics de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE)continuen treballant per netejar el curs del riu Set després de l’avinguda.

La CHE també està intervenint al riu Gorg, a l’Albi, i té previst millorar el curs de la Femosa amb l’objectiu d’evitar noves riuades en cas del pluges torrencials.

tracking