SEGRE

INFRAESTRUCTURES REGADIUS

El Segarra-Garrigues regarà 500 hectàrees més de Castelldans el 2021

La reunió de dimecres amb agricultors del sector 15.

La reunió de dimecres amb agricultors del sector 15.AYUNTAMIENTO DE CASTELLDANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sector 15 del Segarra-Garrigues, que correspon a Castelldans i Cervià de les Garrigues, començarà a regar el 2021 fins a 500 hectàrees noves. Així ho va exposar la comunitat de regants, durant una reunió amb els propietaris d’aquests terrenys que es va celebrar dimecres a la Sala de la Llar de Castelldans. Durant aquesta reunió els van informar sobre l’inici dels treballs, que suposaran una inversió de vuit milions d’euros.

L’alcalde de Castelldans, Conrad Llovera, va explicar que el 2020 es començarà a estendre la xarxa secundària de regadiu en aquesta zona i que el 2021 “ja entraran en reg”. El primer edil va apuntar que també demanaran que s’incloguin “unes vint hectàrees més, que havien quedat excloses per qüestions tècniques”.

Aquestes obres arriben després que, a finals del mes de novembre passat, s’entreguessin les escriptures a 513 propietaris de la concentració parcel·lària de Castelldans. Aquesta zona, que rega des de fa tres anys, suposa una superfície de 1.800 hectàrees.

En la reunió que es va fer dimecres van participar l’alcalde de Castelldans, el president de la Comunitat de Regants del Segarra-Garrigues, Josep Maria Jové; el director general d’Aigües del Segarra-Garrigues, Miquel Sacrest; la directora de l’obra, Cristina Rosselló, i el tècnic d’Infaestructures de la Generalitat Dídac Ruiz.

tracking