SEGRE

COMARCAS

Les pistes, preparades per al pont

Les estacions d’esquí ja tenen la majoria de les instal·lacions obertes || Espot s’estrena avui amb 22 quilòmetres esquiables i inaugura el telecadira de la Roca

Joves aficionats a les instal·lacions de Boí Taüll ahir.

Joves aficionats a les instal·lacions de Boí Taüll ahir.B-T

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les estacions d’esquí de Lleida estan a punt per afrontar un cap de setmana festiu amb les instal·lacions a punt gairebé en la seua totalitat. Avui obre Espot, que inaugura el telecadira de la Roca, amb tots els remuntadors en marxa i 19 de les 22 pistes obertes. Per la seua part, Port Ainé tindrà 20 dels 26,7 quilòmetres esquiables a disposició dels aficionats. Tavascan manté tancada l’estació d’alpí a l’espera de noves precipitacions, encara que té marcats catorze quilòmetres a la zona de fons. A Aran, la previsió de Baqueira és obrir els 162 quilòmetres de domini esquiable i també els 36 remuntadors. El cap de setmana passat hi van anar fins a 8.000 persones i el complex espera superar aquesta xifra pel pont. La previsió de Boí Taüll, amb gairebé un metre de neu en cotes altes, va arribar als comptabilitzar fins a 10.000 persones. Port del Comte, per la seua banda, també obrirà la zona de debutants amb gairebé set quilòmetres a disposició dels aficionats.

Pel que respecta a les pistes de nòrdic, estan obertes per a usos turístics i tenen circuits de fins a vint quilòmetres per a raquetes.

Joves aficionats a les instal·lacions de Boí Taüll ahir.

Joves aficionats a les instal·lacions de Boí Taüll ahir.B-T

tracking