SEGRE

MEDI AMBIENT RESIDUS

Recorren de nou davant del jutge l'ampliació de l'abocador comarcal

Imatge d’arxiu de l’abocador a Clariana de Cardener.

Imatge d’arxiu de l’abocador a Clariana de Cardener.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ampliació de l’abocador comarcal del Solsonès, al municipi de Clariana de Cardener, torna a ser objecte de litigis. Ha estat recorreguda de nou davant del jutjat contenciós administratiu de Lleida, més d’un any després que una primera sentència declarés nul el projecte inicial del consell de la comarca del Solsonès, i que aquest organisme obtingués una nova autorització per part de la comissió d’Urbanisme a finals de l’any 2018.

Ara, una particular ha impugnat mitja dotzena d’actes administratius del consell, que van des de l’aprovació del nou projecte fins a tràmits per poder portar a terme l’expropiació dels terrenys afectats.

Els nous recursos impugnen el projecte aprovat fa un any per Urbanisme

El consell del Solsonès, per la seua part, ja ha remès al jutjat contenciós administratiu de Lleida els acords impugnats per una veïna de la comarca afectada per les obres.

Així consta a l’acta de la junta de govern. Val a recordar que la primera sentència va decidir contra el projecte de l’abocador comarcal al considerar que s’hauria d’haver sotmès a una avaluació ambiental. Aquest és un aspecte que s’ha reparat en la nova versió del document, ja aprovada per la comissió d’Urbanisme.

tracking