SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

Esterri, aparador d'artesania nadalenca a la seua nova fira

La primera edició d’aquest certamen atreu nombrosos visitants || Una trentena d’expositors al voltant de la tronca gegant

La tronca gegant d’Esterri d’Àneu i la fira de Nadal que se celebra aquest cap de setmana.

La tronca gegant d’Esterri d’Àneu i la fira de Nadal que se celebra aquest cap de setmana.AYUNTAMIENTO DE ESTERRI D’ÀNEU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Esterri d’Àneu ven durant aquest cap de setmana artesania i productes nadalencs al seu nou Mercat de Nadal. Aquest municipi del Pallars Sobirà va inaugurar ahir la primera fira de Nadal, que va atreure nombrosos visitants. El certamen se celebra a la plaça de l’Ajuntament, on es troba la tronca gegant de dos tones i tres metres de llarg que ha tallat l’equip de govern d’Esquerra Republicana (vegeu SEGRE d’ahir).

Així doncs, una part de la trentena d’estands que participen en aquesta fira venen decoració per als arbres de Nadal i tronques de totes les mides. Així mateix, els visitants també hi poden trobar parades de xocolate, torró, embotit o galetes, segons va explicar l’alcalde, Pere Ticó.

En el marc d’aquest certamen, que finalitza avui dissabte, s’han organitzat tallers de patchwork, xocolate i ceràmica. Els més petits també poden modelar tronques amb fang.

La fira també té un vessant solidari amb les malalties minoritàries, que és la causa per a la qual recapta fons La Marató de TV3 d’aquest any. En aquest sentit, els nens i nenes podran cagar la tronca gegant pagant la voluntat.

tracking