SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Desallotjats quinze veïns per un incendi a Mollerussa

El foc es va iniciar en un pis a causa d’un curtcircuit per un patinet elèctric || Una persona va resultar intoxicada per fum

Serveis d’emergències dissabte a la nit en l’incendi.

Serveis d’emergències dissabte a la nit en l’incendi.J. GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de quinze persones van haver de ser desallotjades dissabte a la nit al registrar-se un incendi en un bloc de pisos a Mollerussa. Els serveis d’emergències van rebre l’avís cap a les deu de la nit arran d’un foc en un habitatge de la quarta planta del bloc E del Grup Jaume d’Urgell, al carrer Ramon Viladrich.

L’incident va causar una gran expectació entre els veïns. Fins al lloc es van desplaçar sis dotacions dels Bombers, a banda de Policia Local i Mossos d’Esquadra. Com a conseqüència de l’incendi, una persona va resultar intoxicada per inhalació de fum i va ser evacuada en un primer moment al CAP i, després, a l’hospital Arnau de Vilanova, malgrat que el seu pronòstic era lleu i va ser donat d’alta.

En total, el foc va obligar a desallotjar vuit habitatges d’aquest bloc, que van haver de passar la nit de dissabte fora i també d’ahir, a l’espera que es faci durant el matí d’avui una revisió de l’estructura de l’edifici, que podria patir danys.

L’ajuntament va informar que els Bombers treballen amb la hipòtesi que l’incendi va ser provocat a causa d’un curtcircuit mentre s’estava carregant un patinet elèctric. Així mateix, el consistori ha alertat els serveis socials municipals i del consell comarcal del Pla d’Urgell per si a partir d’avui és necessari intervenir en l’atenció dels afectats.

El consistori va assenyalar que l’alcalde, Marc Solsona, va estar en contacte amb el conseller d’Interior, Miquel Buch, que es va interessar per l’estat dels veïns evacuats.

Així mateix, una veïna del bloc, de 85 anys i amb mobilitat reduïda, va ser allotjada temporalment a la residència Jaques de Mollerusa.

tracking