SEGRE

L'Aran demana limitar els de camions entre Benabarre i la frontera francesa els caps de setmana

També reclama potenciar el transport públic a la C-28

Una imatge de Baqueria Beret.

L'Aran demana limitar el pas de camions entre Benabarre i la frontera francesa els caps de setmana de desembre a marçBaqueira Beret

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El govern aranès ha demanat al departament de Territori i Sostenibilitat la implantació d'accions per a la potenciació del transport públic i la millora de la fluïdesa del trànsit a la C-28. Aquest cap de setmana de la Puríssima l'Aran ha rebut més de 40.000 persones i la carretera d'accés a l'estació d'esquí de Baqueira Beret s'ha vist col·lapsada en alguns moments. El Conselh Generau ha demanat també al Ministeri de Foment, la Direcció General de Trànsit (DGT) i al Servei Català de Trànsit (SCT) la limitació del pas de camions de Benabarre fins a la frontera francesa els caps de setmana de desembre a març, com una mesura per a garantir la seguretat a l'N-230 durant la temporada d'hivern.

El síndic d'Aran, Francés Boya, ha afirmat que aquest "ha estat un pont molt profitós i un bon inici de temporada, que era necessari per a la recuperació econòmica i les empreses araneses dedicades al turisme" i afegeix que "s'ha realitzat un gran esforç perquè la recollida d'escombraries durant aquestes dates sigui el més eficaç possible".

tracking