SEGRE

CONCURS DISSENY

Dissenys de Múrcia i el País Basc desfilaran als Vestits de Paper

El certamen celebra la 56a edició amb un total de 75 participants

El teatre L’Amistat, seu de la gala.

El teatre L’Amistat, seu de la gala.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 75 dissenys procedents de diferents punts de la geografia espanyola com Múrcia, Astúries o el País Basc optaran a aconseguir un premi al Concurs de Vestits de Paper, que celebrarà dissabte la 56a edició. D’aquesta manera, 39 concursants participaran en la categoria de Moda Actual, 16 en la de Fantasia i 19 en la d’Època, segons va explicar l’alcalde, Marc Solsona, acompanyat del regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo. Tampoc hi faltaran participants catalans, de Barcelona, Amposta i Lleida, entre d’altres.

Entre les novetats d’enguany hi ha l’augment de dotació del premi Emergent’s, que des de l’any passat destaca la creativitat dels participants menors de 30 anys. Serà de 900 euros, 300 més que l’any passat. L’actriu i cantant Elisabeth Rodergas, coneguda artísticament com a Beth, serà l’encarregada de conduir i amenitzar la gala del concurs.

Les entrades encara es poden adquirir al Museu de Vestits de Paper. Els preus es mantenen en 25 euros per al primer pis i les butaques de platea i 15 euros per al segon pis.

tracking