SEGRE

PROJECTES OBRES

Les queixes pel mal estat d'una plaça de Balaguer obliguen a reurbanitzar-la

La plaça dels blocs dels pisos de La Caixa de Balaguer.

La plaça dels blocs dels pisos de La Caixa de Balaguer.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Balaguer ha donat llum verda a la reforma de la plaça dels blocs de La Caixa a la carretera de Camarasa, arran de les contínues queixes dels veïns pel mal estat i per conductes incíviques com botellons. Les reivindicacions dels veïns de la zona han obligat el consistori a reurbanitzar aquest espai.

Per fer-ho, es retirarà l’àrea de jocs infantils, així com el mobiliari urbà. L’ajuntament també preveu fer caure un banc de formigó i un mur que actua com a jardinera amb l’objectiu de crear un espai a un mateix nivell.

El consistori ha tret a licitació les obres, que compten amb un pressupost de 77.924 euros, i la previsió és que puguin iniciar-se durant el primer trimestre de l’any que ve, segons va confirmar l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal (ERC). Es renovaran tots els serveis d’aquest espai com els desaigües, llum, gas i enllumenat, i s’instal·larà nou mobiliari urbà i una àrea de joc infantil.

D’altra banda, la capital de la Noguera millorarà l’eficiència energètica de l’edifici de l’ajuntament a través d’una ajuda del ministeri per a la Transició Ecològica que promou l’ús d’energies renovables o impulsar iniciatives de mobilitat urbana sostenible.

tracking