SEGRE

INICIATIVES OCUPACIÓ

Bovera busca dos persones per netejar el bosc

A través del SOC, a partir d’aquest mes

Bovera, a la foto, a la recerca de personal per netejar el bosc.

Bovera, a la foto, a la recerca de personal per netejar el bosc.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Bovera ha fet una crida per trobar dos treballadors que s’encarreguin de les tasques de neteja a les zones de bosc cremades per l’incendi de finals de juny i la vegetació d’àrees boscoses no afectades pel foc com a tasca de prevenció.

Segons l’alcalde, Òscar Acero, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha tret una línia d’ajuts per a la contractació de persones a l’atur, “però a Bovera, malgrat la nostra disposició, no trobem aquest personal”.

“Necessitem dos empleats per deixar en condicions les més de 90 hectàrees que es van cremar i tot la zona de boscos del terme municipal. Els horaris seran de vuit hores de dilluns a divendres i els sous ronden els mil euros”, va indicar Acero. La intenció del consistori és trobar treballadors per firmar el contracte abans de final de mes.

El contracte és d’un any de durada i el consistori està disposat a donar facilitats perquè trobin habitatge a la localitat.

Acero va destacar que seria desitjable que fossin famílies amb nens i residissin al poble, ja que consolidaria l’escola, si bé de moment té prou nens per assegurar-ne la continuïtat.

tracking