SEGRE

Les suposades víctimes del professor d'Andorra tenen entre 3 i 8 anys

Imatge d’arxiu de la seu de la policia d’Andorra.

Imatge d’arxiu de la seu de la policia d’Andorra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El professor del col·legi Maria Moliner d’Escaldes- Engordany arrestat per un suposat delicte sexual continuava ahir en dependències policials a l’espera de declarar avui davant del jutge. En declaracions de l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Àngel Ros, recollides per Andorra Difusió, seria la primera vegada que denuncien un cas d’abusos en el sistema educatiu espanyol, per la qual cosa el va qualificar d’“un cas aïllat”.

La detenció es va produir arran d’una denúncia en dependències policials dels pares d’uns nens afectats. En aquest sentit, el ministeri d’Educació i el col·legi van assegurar que no van rebre cap informació prèvia a la detenció del docent, que era la primera vegada que exercia a Andorra, on havia arribat feia uns mesos des dels Estats Units. També van constatar que el mestre “havia superat tots els filtres exigits per treballar al centre, entre aquests la falta d’antecedents penals relacionats amb els delictes de naturalesa sexual”. Ara serà el ministeri d’Educació el que haurà de decidir si el suspèn de sou i feina o manté el professor fins que es resolgui el cas.

El detingut, un home de 32 anys i nacionalitat espanyola, impartia classes a menors d’entre tres i vuit anys. Diversos pares haurien denunciat el professor per presumptes tocaments i agressions a algunes de les seues alumnes.

tracking