SEGRE

COMUNICACIONS CARRETERES

Carril bici en dos quilòmetres entre Solsona i el Centre Forestal

Aprofitant la reforma de la carretera, que costarà 1,5 milions

Les obres en els dos primers quilòmetres costaran 1,5 milions.

Les obres en els dos primers quilòmetres costaran 1,5 milions.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació ha licitat obres de condicionament de la carretera de Solsona al coll de Jou, la LV-4241, en un tram que va des de la capital fins al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, la qual cosa suposarà una inversió de més d’1,5 milions d’euros. L’actuació comportarà la construcció d’un carril bici de gairebé dos quilòmetres que vorejarà la carretera per potenciar l’activitat ciclista i turística de la zona.

Segons fonts del departament de Vies i Obres de la institució provincial, la intervenció comportarà la demolició d’elements degradats i inservibles, l’estassada i moviments de terra, la consolidació de murs d’escullera, drenatges, renovació del paviment a la calçada i la senyalització i protecció de la via. Segons les mateixes fonts, la carretera es troba en un estat molt degradat.

La intenció és iniciar les obres a primers d’any perquè estiguin llestes en un termini d’un any i mig. El febrer d’enguany, la Diputació va expropiar una quarantena de parcel·les per a la millora d’aquesta via. El projecte es va aprovar el 2018.

tracking