SEGRE

COMARCAS

Les pistes, amb bons gruixos, a l'espera de més neu avui

Tavascan obre la zona d’alpí i també Lles i Tuixent

L’estació de Tavascan ja ha obert les seues instal·lacions d’alpí.

L’estació de Tavascan ja ha obert les seues instal·lacions d’alpí.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les últimes nevades han permès obrir les pistes d’esquí alpí de Tavascan i també algunes estacions d’esquí de fons com Lles i Tuixent-la Vansa. La resta dels complexos de fons mantenen els seus circuits habilitats per a raquetes i usos turístics.

A l’espera d’una nova precipitació que es preveu que deixi importants gruixos a partir d’avui, les estacions tenen prou neu per encarar les vacances nadalenques amb plenes garanties.

Així, per exemple, Baqueira, a la Val d’Aran; i Boí, a l’Alta Ribagorça, tenen gairebé un metre de neu acumulada a les cotes altes. Port Ainé i Espot n’acumulen més de 40, igual que Port del Comte, i Tavascan comença la campanya amb 70 centímetres als cims. Els complexos també esperen una baixada de temperatures que permeti posar els canons de neu artificial a funcionar. Segons els responsables de les estacions de muntanya, la qualitat de la neu és òptima i remuntadors i pistes estan oberts per a un altre bon cap de setmana abans de Nadal. Baqueira ofereix 156 quilòmetres dins dels 162 del seu domini esquiable, 30 Boí, 23 quilòmetres Espot, 20 Port Ainé i gairebé 6 Port del Comte. Tavascan té tota la seua extensió oberta.

tracking