SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor un veí de Barbens en una col·lisió a l'autovia a Bellpuig

El vehicle de la víctima, de 83 anys, va ser envestit per un tràiler ahir al migdia || Sisè mort aquest any a l’A-2, per la qual circulen 10.000 camions diaris

Vista del camió implicat ahir a l’accident mortal a l’autovia a Bellpuig.

Vista del camió implicat ahir a l’accident mortal a l’autovia a Bellpuig.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Barbens de 83 anys, Jaume Solsona, va morir ahir en un accident de trànsit entre el turisme que conduïa i un camió a l’A-2 al terme municipal de Bellpuig, just al límit de la comarca de l’Urgell amb el Pla d’Urgell. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, es va produir una col·lisió posterior entre un camió i un turisme. A conseqüència de l’impacte, el conductor i únic ocupant del cotxe va morir. L’accident va tenir lloc a les 12.09 hores al punt quilomètric 494 de l’autovia en direcció a Barcelona. El sinistre va obligar a tallar un carril durant una hora, la qual cosa va provocar cues de dos quilòmetres. Fins al lloc es van desplaçar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que van activar el protocol de suport psicològic previst en els accidents de trànsit.

En el que va d’any, sis persones han mort en accidents de trànsit a l’autovia A-2 al seu pas per les comarques de Lleida, la qual cosa representa l’any més tràgic i el doble de la mitjana de l’última dècada. Aquesta via suporta el pas de 30.000 vehicles diaris, dels quals un terç són camions. A més, aquest any l’autovia ha registrat un accident al dia de mitjana.

L’accident mortal d’ahir és el segon d’aquesta setmana a les carreteres lleidatanes, després que dilluns un veí de Santa Fe de setanta-vuit anys perdés la vida després d’una sortida de via a Sant Ramon. El conductor va perdre el control del vehicle i va xocar contra la paret d’un magatzem.

Trenta-quatre morts a la carretera el 2019 Fins a la data, un total de 34 persones han mort en accidents de trànsit a les carreteres lleidatanes aquest any. Una xifra lleugerament inferior a la de l’any passat, que va registrar 36 víctimes mortals en el mateix període de temps i va acabar l’exercici amb 37 morts en sinistres viaris. Aquest mes de desembre tres persones han perdut la vida en accidents a la província, dos aquesta setmana.

Vista del camió implicat ahir a l’accident mortal a l’autovia a Bellpuig.

Vista del camió implicat ahir a l’accident mortal a l’autovia a Bellpuig.SEGRE TÀRREGA

tracking