SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Mor una dona atropellada per un camió a l'interior d'Arbeca

Tenia 84 anys i és la tercera víctima d’accident en tot just tres dies a Lleida

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una veïna d’Arbeca de 84 anys va morir ahir al matí al ser atropellada per un camió a l’avinguda dels Portals, la travessia de la carretera C-233, d’aquesta localitat de les Garrigues. La víctima mortal és Montserrat Mullerat, una de les filles del doctor lleidatà Marià Mullerat Soldevila, que va ser beatificat el març passat. L’accident es va produir a les 11.20 hores quan la dona va creuar l’avinguda i un tràiler, que estava aturat perquè hi havia un camió de les escombraries buidant un contenidor, va iniciar la marxa per incorporar-se a la carretera que hi ha en direcció a Belianes i va atropellar la dona en un punt on no hi ha pas de vianants. La víctima va morir pràcticament en l’acte. Fins al lloc es van desplaçar patrulles de trànsit i seguretat ciutadana dels Mossos d’Esquadra, dotacions dels Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, ja són tres les persones que han perdut la vida en un accident de trànsit aquesta setmana a les comarques de Lleida, tots ells d’edat avançada. Un conductor de 78 anys de Santa Fe (Oluges) va perdre la vida aquest dilluns a Sant Ramon a l’encastar-se amb el cotxe contra el mur d’un magatzem. Dimarts va morir un veí de Barbens de 83 després que un camió xoqués contra el turisme que conduïa a l’autovia A-2 al seu pas per Bellpuig (vegeu SEGRE d’ahir). Amb aquests tres nous morts, ja són un total de trenta-cinc persones les que han mort el 2019 a les carreteres lleidatanes. Una xifra lleugerament inferior a la de l’any passat, un exercici que va acabar amb 37 morts en sinistres viaris.

L’ajuntament plantejarà una variant per desviar el trànsit L’alcalde d’Arbeca, Sergi Pelegrí, va lamentar l’accident i va afirmar que “ha estat una desgràcia però s’ha de fer alguna cosa cosa per evitar noves tragèdies”. En aquest sentit, va explicar que “s’ha de desviar el trànsit de l’interior del poble” i va recordar que l’accident va tenir lloc en un punt “en el qual enllacen tres carreteres, la de Vilanova de Bellpuig, la Belianes i la de les Borges. Plantejarem la construcció d’una variant”. Pelegrí vol obtenir el màxim consens entre els partits del consistori.

Els Mossos van obrir una investigació per determinar les causes de l’accident.

Els Mossos van obrir una investigació per determinar les causes de l’accident.ITMAR FABREGAT

tracking