SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Tanquen un bar a la Guàrdia d'Urgell al sortir-hi esquerdes

L’ajuntament estudia reparar-les o enderrocar l’immoble

Les esquerdes del bar del local social de la Guàrdia d’Urgell.

Les esquerdes del bar del local social de la Guàrdia d’Urgell.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Tornabous ha tancat el bar del local social del nucli agregat de la Guàrdia d’Urgell a l’haver-hi aparegut esquerdes a la façana de l’immoble i per deficiències estructurals, segons va informar ahir el consistori d’aquesta localitat de l’Urgell a través dels comptes a les xarxes socials. L’alcalde, David Vilaró, va explicar a aquest diari que les esquerdes ja feia temps que havien aparegut, però va assegurar que durant aquest últim mes s’han eixamplat d’una manera considerable. Vilaró va relacionar aquest fet amb les pluges torrencials del mes d’octubre passat, que van provocar greus destrosses a les comarques del pla de Lleida.

Segons va indicar l’alcalde de Tornabous, des de l’ajuntament estan estudiant ara la viabilitat econòmica de les dos propostes que tenen a sobre de la taula: arreglar les esquerdes i els fonaments de l’immoble, que també estan cedint, o bé enderrocar-lo i habilitar un bar dins del local social, ja que són dos edificis diferents que estan connectats. Així mateix, el primer edil va apuntar que el bar del local social de la Guàrdia d’Urgell funciona només quan se celebren festes populars com la cavalcada dels Reis Mags, el Carnaval o la festa major. El principal problema és que al bar hi ha també els banys del local social, per la qual cosa durant la cavalcada dels Reis Mags del pròxim 5 de gener els veïns d’aquesta població de l’Urgell no podran disposar dels banys. Vilaró va avançar que han donat prioritat a aquest projecte amb l’objectiu de “solucionar-lo al més aviat possible”.

Val a assenyalar que els veïns de la Guàrdia d’Urgell es reuneixen habitualment a l’edifici de les antigues escoles de la població.

tracking