SEGRE

COMUNICACIONS CARRETERES

Queixes a Torà per l'estat del camí de l'Aguda

Ple de forats, la qual cosa suposa un risc

Alguns dels clots en una tram del camí de l’Aguda.

Alguns dels clots en una tram del camí de l’Aguda.X.SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns de Torà han presentat a l’ajuntament d’aquesta població de la Segarra una queixa amb mig centenar de firmes per protestar pel mal estat del camí que porta fins al nucli agregat de l’Aguda. Es tracta d’un tram de dos quilòmetres de longitud, en el qual fa anys es va posar reg asfàltic i que en l’actualitat es troba molt deteriorat.

L’alcalde de la localitat, Magí Coscolla, va manifestar ahir que el consistori ja redacta una memòria tècnica com a primer pas per poder actuar en aquest tram del camí. Es tracta, a més a més, d’un punt important del patrimoni històric ja que en aquesta població es troba el santuari romànic de la Mare de Déu de l’Aguda i les restes del castell.

Els veïns asseguren que el camí és “ple de forats i clots”, molts dels quals profunds, la qual cosa “fa molt complicat poder-hi circular amb un turisme, pels possibles perills i els danys que poden ocasionar al vehicle”, van indicar.

Per aquesta raó, sol·liciten que es duguin a terme millores urgents al ferm ja que el seu estat es degrada cada vegada més amb el pas del temps.

tracking