SEGRE

MUNICIPIS REFORMES

Bossòst soterra el cablatge elèctric per seguretat

Ha començat al carrer Major i seguirà a tot el barri històric

Els treballs de supressió del cablatge elèctric a Bossòst.

Els treballs de supressió del cablatge elèctric a Bossòst.A.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La companyia Aran Garona, en col·laboració amb l’ajuntament de Bossòst, ha desmantellat la xarxa de cables elèctrics i connexions a l’aire i així com totes les instal·lacions que pengen de parets i teulades al carrer Major per soterrar-los, la qual cosa serà una millora estètica i de seguretat en aquest punt de nucli històric.

Segons l’alcalde, Amador Marqués, l’actuació ha suposat una inversió de 18.000 euros. Ha estat possible perquè fa tres anys ja es va deixar preparada la via per a la instal·lació. Els treballs van costar uns 100.000 euros i també es va soterrar tot el cablatge elèctric i telefònic de la façana de l’església romànica de Santa Maria de la Purificació.

L’empresa i el consistori preparen conjuntament noves actuacions, sobretot per a la reforma integral dels espais més degradats i que tenen més rellevància històrica, turística i cultural.

Marqués va indicar que la supressió de cables a tot el centre antic es farà per fases, sobretot al barri antic i a l’entorn de l’església, on és prioritari intervenir. Va afegir que l’empresa Eléctrica Aran Garona és filial d’Eléctrica Antonio Madrid, i s’encarrega de la distribució elèctrica en aquesta població.

tracking