SEGRE

TRÀNSIT

Cau una pedra de grans dimensions al mig de la C-13 a Camarasa

El despreniment no ha afectat cap vehicle i l'alcaldesa denuncia la freqüència d'aquests incidents a la zona

Cau una pedra de grans dimensions al mig de la C-13 a Camarasa

Cau una pedra de grans dimensions al mig de la C-13 a CamarasaELISABET LIZASO/TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una pedra de grans dimensions ha caigut aquest diumenge al migdia a la carretera C-13 a Camarasa, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

L'avís de l'incident s'ha rebut a les 12.15 hores i el despreniment s'ha produït al quilòmetre 45,7 de la C-13, just després del pont del Pastor sobre el riu Segre.

El despreniment de la roca no ha afectat cap vehicle i els Mossos d'Esquadra donen pas alternatiu a la zona amb mig quilòmetre de congestió.

L’alcaldessa de Camarasa, Elisabet Lizaso, ha publicat aquest migdia un tuit amb la fotografia de la pedra i ha lamentat la freqüència amb la que es donen aquests incidents a la zona.

"Esllavissada a Camarasa a la C-13", diu el tuit de Lizaso. I segueix: "és la realitat d'una part del territori, no hem de lamentar danys, però ja fa un temps que ens estem llevant amb despreniments en aquesta part. No oblidem que dóna accés a petites poblacions i és una zona molt turística en caps de setmana".

Es dona la circumstància que la mateixa carretera C-13 es troba tallada des de divendres a uns 100 quilòmetres de distància direcció nord, entre Rialb i Llavorsí, per un despreniment de roques i l'esfondrament de part d'un talús al quilòmetre 141,5. Aquest tall s'ha produït en plenes vacances de Nadal en una zona molt turística. La Generalitat està treballant per intentar obrir un pas alternatiu aquesta tarda-nit.

tracking