SEGRE

INFRAESTRUCTURES COMUNICACIONS

Reobren la via de Cervià a les Borges un cop reparada

Amb danys importants per la riuada de l’octubre || Reconstruïda perquè la plataforma deixi passar l’aigua en cas de noves riuades

La nova plataforma a la carretera i que permetrà el pas de l’aigua en cas de noves riuades.

La nova plataforma a la carretera i que permetrà el pas de l’aigua en cas de noves riuades.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els serveis de Vies i Obres de la Diputació van restablir el dia 20 passat el trànsit per la carretera de les Borges Blanques a Cervià de les Garrigues, seriosament danyada per la riuada del 22 i 23 d’octubre passats. La institució va tancar l’LV-7031 el passat dia 9 per dur a terme actuacions d’emergència. Segons els tècnics de la corporació, s’ha ampliat l’estructura de drenatge i la plataforma s’ha reconstruït sobre blocs de formigó buits que permetran passar l’aigua en cas de noves pluges torrencials.

Les mateixes fonts van indicar que falta encara la pavimentació definitiva, ja que se n’ha estès una de provisional perquè s’hi pogués circular com més aviat millor. Els treballs s’han centrat en el tram que va del quilòmetre 0,100 al 13,2 i ha suposat una inversió de 83.000 euros. La previsió era reobrir-la el dia 23 però s’han pogut avançar aquesta data.

Mentre ha durat la intervenció es van establir diverses rutes alternatives per als usuaris pel Camí de Castelldans a Cervià i la carretera C-233, a més de l’N-240 des de les Borges fins a la sortida de l’Albi, la carretera LP-7913 fins a l’Albi i la carretera LP-7031 de l’Albi a Cervià.

tracking