SEGRE

POLÍTIQUES IGUALTAT

El consell del Pla d'Urgell vol que tota la comarca compti amb Plans d'Igualtat

El Servei d’Atenció a la Dona, promotor de la iniciativa

El Servei d’Informació i Atenció a la Dona del consell.

El Servei d’Informació i Atenció a la Dona del consell.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell comarcal del Pla d’Urgell facilitarà la redacció de Plans d’Igualtat d’Oportunitats als ajuntaments de la comarca que encara no en tinguin. Aquest document representa un compromís institucional amb les polítiques d’igualtat i pretén afavorir el desplegament d’actuacions amb perspectiva de gènere i igualtat d’oportunitats.

El Servei d’Informació i Atenció a la Dona del consell (SIAD) és el promotor d’aquesta iniciativa, amb el suport del programa Enfeina’t del departament de Treball de la Generalitat.

Mollerussa ja compta amb aquest document i Golmés l’ha aprovat recentment

Cada pla d’igualtat es treballarà en col·laboració amb els equips de govern municipals de la comarca, que posteriorment l’hauran d’aprovar en un ple. Entre els municipis del Pla d’urgell que ja compten amb aquest document es troben la capital, Mollerussa, i Golmés, que també l’ha aprovat recentment.

El consell comarcal té vigent el Pla d’Igualtat i de Gènere 2017-2021. El president del consell, Rafel Panadés, va destacar la necessitat de buscar la igualtat i va recordar que actualment la presentació d’aquests plans és necessària per poder ser beneficiari d’ajuts i subvencions de l’administració pública.

tracking