SEGRE

FAUNA INSPECCIONS

Els Agents Rurals decomissen 28 ocells capturats amb gàbies trampa a Cervera

Vista de les quatre gàbies trampa detectades a Cervera.

Vista de les quatre gàbies trampa detectades a Cervera.AGENTES RURALES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Agents Rurals van detectar la setmana passada quatre gàbies trampa preparades per atrapar ocells de petites dimensions a la zona d’horts de Cervera. En l’actuació, els Rurals van decomissar un total de 28 ocells fringíl·lids per captura i tinença sense autorització administrativa.

Així mateix, durant el control de batudes de caça major a la comarca del Pallars Jussà, els Agents Rurals van denunciar tres caçadors per no portar peces de roba reflectores que ajuden a prevenir accidents, tal com estableix la normativa. Així mateix, se’ls va decomissar tres rifles de caça. En total, durant la setmana passada els Rurals van portar a terme 236 inspeccions i nou denúncies de caça a tot Catalunya.

A través dels comptes a les xarxes socials, el cos mediambiental de la Generalitat insta la ciutadania a respectar el medi natural davant de l’augment de les sortides durant els dies de vacances nadalenques. Entre les recomanacions, els Agents Rurals insten els excursionistes a no tirar escombraries ni rebutjos.

També reclamen als que vagin amb el seu gos que portin l’animal lligat. Així mateix, recorden que no s’ha de molestar els animals i que s’ha de deixar pas als vehicles agrícoles.

tracking