SEGRE

PLUGES TORRENCIALS CONSEQÜÈNCIES

Emergeixen a les Garrigues cotxes perduts en el temporal de l'octubre

Localitzats al torrent de la Femosa al seu pas per Juneda || Dos pobles de la Vall del Corb recuperen l’aigua potable

Localitzats al torrent de la Femosa al seu pas per Juneda || Dos pobles de la Vall del Corb recuperen l'aigua potable

Emergeixen cotxes perduts en el temporal de l'octubreMAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cotxes, tractors i altres béns desapareguts durant les fortes avingudes d’aigua que van tenir lloc a Lleida arran del temporal de la nit del 22 d’octubre han emergit, dos mesos després, en llocs inaccessibles i amb destrosses irreparables. Han aparegut al torrent de la Femosa al seu pas per Juneda, que va ser una de les canalitzacions que es van veure desbordades pels més de 300 litres per metre quadrat que les pluges van deixar en algunes comarques.

S’hi poden veure un cotxe i una furgoneta greument danyats que estaven perduts des d’aleshores. A més, a la mateixa zona hi ha un tractor i altres béns com un carro de fusta o un contenidor d’obra igualment malmesos.

D’altra banda, tres dels quatre pobles del municipi de Sant Martí de Riucorb que portaven sense aigua potable des del temporal ja poden beure-la. En concret són Sant Martí de Maldà, el Vilet i Llorenç de Rocafort. El tractament aplicat a l’aigua dels dipòsits municipals al trobar-s’hi bacteris coliformes ha estat exitós.

El resultat de l’anàlisi de l’aigua de Rocafort de Vallbona, en canvi, no ha estat correcte, per la qual cosa és necessari ajustar el tractament i esperar per veure’n l’efectivitat.

tracking