SEGRE

URBANISME VEHICLES

Mollerussa habilitarà el seu primer pàrquing d'alta rotació al carrer la Creu

També hi haurà aparcaments reservats per a familiars quan es faci un funeral

L’aparcament del carrer de la Creu.

L’aparcament del carrer de la Creu.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa implantarà la primera zona d’aparcament d’alta rotació a la ciutat al pàrquing ara gratuït ubicat al carrer de la Creu, que va habilitar el mes d’octubre passat amb un total de dinou places a prop de l’església parroquial. Per aquesta raó, reservarà la meitat d’aquests aparcaments per als familiars dels difunts, de forma gratuïta, els dies que hi hagi serveis funeraris. L’objectiu és que aquesta conversió es pugui fer abans de Sant Josep i estigui vinculada a l’obertura d’un altre aparcament amb una capacitat de cinquanta places de zona blava, tres de les quals per a persones amb mobilitat reduïda, en un solar situat entre el carrer Ferrer i Busquets i la travessia Domènec Cardenal, recentment urbanitzada amb les obres del Pla de Barris.

La nova zona d’alta rotació del carrer de la Creu sorgeix després que s’hagi constatat que, al ser un pàrquing gratuït al centre del municipi, té una ocupació plena al llarg del dia sense rotació, una situació que ara es vol revertir. Per aquest motiu, l’ajuntament i l’empresa concessionària de la zona blava, Dornier, treballen per definir les característiques d’aquesta zona pel que fa al preu i temps limitat autoritzat per estacionar. Així mateix, s’iniciaran converses amb l’empresa que té la concessió dels serveis funeraris, Pompas Fúnebres Baix Urgell SL, per establir la manera en què els familiars dels difunts puguin estacionar els dies que hi hagi funeral.

Respecte al nou aparcament de cinquanta places del carrer Ferrer i Busquets de Molllerussa, es tracta d’un solar de propietat privada cedit al consistori. Per habilitar-lo, es traurà la tanca actual, que permetrà sortir directament cap a la carretera.

També es millorarà la il·luminació i s’anivellarà el ferm per afavorir el drenatge.

tracking